beukenhouten hakblok

beukenhouten hakblok

Een beukenhouten hakblok voor in de keuken ? Wij maken het op maat voor u !

Heeft u uw zinnen gezet op een beukenhouten hakblok voor in de keuken ? Goed nieuws dan, want wij maken het op maat voor u ! U geeft ons de gewenste afmetingen en de gewenste vorm door en wij maken het zoals u het graag wilt hebben.

Eikenhouten hakblokken zijn direct online te bestellen: hakblokken van andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag: essenhouten hakblokken, notenhouten hakblokken, kersenhouten hakblokken, acaciahouten hakblokken en beukenhouten hakblokken leveren wij buiten de website om. Stuur ons hiervoor een mailtje of bel ons even. De meeste hakblokken worden bij ons direct via de site in eiken besteld: deze houtsoort kunnen wij dan ook vrijwel altijd in iedere afmeting leveren. Hakblokken in een andere houtsoort is op aanvraag: deze houtsoorten zijn niet altijd voorradig bij onze producenten.

Geen enkele afmeting of vorm is ons te gek: QATRINA beschikt over de modernste freesapparatuur

Wij leveren onze hakblokken zoals onze klanten ze graag willen hebben: wij doen niet aan vaste vormen en maten. Een beukenhouten hakblok van QATRINA is uniek en exclusief op maat voor de klant gemaakt. opgebouwd uit A-kwaliteit massief FSC gecertificeerd en duurzaam verwerkt hout. Een hakblok kunt u bij ons bestellen in een uitvoering met doorgaande lamellen, in een uitvoering in vingerlas. en samengesteld uit kopshout, waarover hieronder meer.

Grote, zware bestellingen bezorgen wij met eigen transport. Minder grote en minder zware bestellingen kunnen doorgaans voor een lager tarief met DPD of PostNL naar u verstuurd worden. Neem in dat geval vooraf eerst contact met ons op, want bij bestellingen via de website wordt automatisch het (duurdere) vrachttarief in rekening gebracht. Ophalen in ons magazijn in Hengelo (Overijssel) kan ook en is vanzelfsprekend kosteloos.

Uniek: hakblokken samengesteld uit kopshout ! QATRINA levert ze in eiken, maar in nog veel meer houtsoorten !

Wij durven gerust te stellen dat wij iets unieks in huis hebben, want in de Benelux zult u dit een, twee, drie niet ergens anders vinden: hakblokken gemaakt van kopshout ! U vindt ze in eiken op onze website (klik hier) en op aanvraag kunnen wij ze ook in kops beuken, kops kersen, kops acacia en kops essen aanbieden ! Neem bij vragen over dit unieke product gerust contact met ons op: ons team staat voor u klaar.

 

 

 

beukenhouten hakblok

Beukenhout in kopshout uitvoering

Wij denken ook aan de haastige klant: hout in standaardafmetingen en -diktes direct uit eigen voorraad leverbaar

Wilt u snel met uw werk kunnen beginnen en is zelf op maat maken geen probleem ? Dan zijn onze voorraad panelen wellicht een optie, want snel leverbaar = snel aan de slag !

Het is voor ons onbegonnen werk onze (grote) voorraad houten panelen dagelijks online bij te werken. De aangeboden voorraadpanelen op de website zijn dan ook maar een fractie van onze daadwerkelijke voorraad. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Bel of mail ons dan: wij kunnen u vast wel (snel) verder helpen.

Bent u geïnteresseerd in een beukenhouten hakblok ?