beuken tabletten op maat

beuken tabletten op maat

Massief beuken tabletten op maat voor u gemaakt in iedere gewenste vorm en afmeting ? QATRINA !

Bij ons bestelt u ze gewoon op maat in de vorm en afmeting(en) die u nodig heeft: prachtige beuken tabletten op maat. Maak er uw zelf bedachte tv meubel, werkplek of woonkamerkast van. Bestellen kan tot op de mm. nauwkeurig, dus zelf nog schaven en schuren is niet nodig.

De meeste klanten bestellen massief eiken panelen bij ons, maar naast eikenhout leveren wij nog veel meer houtsoorten: u vindt ze hier. Wilt u dus een keer wat anders dan eiken: u kunt bij ons op aanvraag ook acaciahout, notenhout, beukenhout, kersenhout en essenhout bestellen.

Ook voor extra bewerkingen zoals uitsparingen voor apparatuur, opgedikte randen en afrondingen draaien wij onze hand niet om. Eigenlijk is alles mogelijk bij QATRINA ! Bestel uw beuken tabletten op maat dus gewoon in de vorm die u wenst.

QATRINA werkt uitsluitend met FSC gecertificeerd massief hout: een waarborg voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid voor een betaalbare prijs.

Onze Slavonisch eiken tabletten zijn in meerdere diktes te bestellen in drie eikenkwaliteiten. De tabletten worden altijd minimaal geschuurd met een korrel 80, maar zijn dan verder nog onbehandeld. Optioneel kunt u de tabletten ook al helemaal kant en klaar bij ons bestellen: wij schuren ze dan nog een keer met korrel 120, de scherpe randen worden weggeschuurd (het zgn. aanbrengen van vellingkanten) en wij behandelen het hout met een houtolie of lak voor u. Daarmee is het hout goed beschermd en klaar voor gebruik.

Ons massief hout kunt u bestellen in een zogenaamde vingerlasuitvoering en in met elkaar in de breedte verlijmde doorgaande lamellen. Wij leveren standaard in 20, 30 en 40 mm. dikte. Dikker of een afwijkende dikte is mogelijk op aanvraag.

Schitterend massief kops beukenhout van QATRINA

Speciaal voor u met de hand gemaakt door onze vaste producenten in het buitenland: exclusieve tabletten gemaakt van kopshout. Uniek en leverbaar in eiken, in essen en in beuken met een dikte van 60 mm. massief. QATRINA maakt het voor u op maat in iedere denkbare afmeting en vorm.

 

 

 

beuken tabletten op maat

Kops beuken tablet

Zelf op maat zagen en verder afwerken ? Kijk dan ook eens bij onze voorraad standaardtabletten 

Onze grote voorraad massief houten standaardtabletten. Op voorraad in gangbare maten en verschillende diktes. Klik hier voor onze voorraadtabletten en bestel vandaag nog, dan bezorgen wij ze snel bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in onze beuken tabletten op maat ?