beuken panelen op maat

beuken panelen op maat

Beuken panelen op maat in elke gewenste afmeting en vorm ?

Dat kan bij QATRINA ! Vol massief beuken panelen op maat om uw eigen badkamermeubel, tv kast of barblad van te maken. Wij maken de panelen exact tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

In onze webwinkel bieden wij massief Slavonisch eiken aan, maar buiten de website om kunt u bij ons ook panelen in een andere houtsoort bestellen. Zo leveren wij op aanvraag onder meer ook acacia, noten, essenkersen en beuken panelen. Geïnteresseerd ? Stuur ons een mailtje, dan vragen wij dit direct voor u aan bij onze leveranciers.

In principe is alles mogelijk, want wij werken met hoogwaardige, computergestuurde machines. Zelfs een subtiele verjongde rand, ronde hoekafwerkingen of sparingen voor bijvoorbeeld keukenapparatuur zijn geen enkel probleem. Bij QATRINA bestelt u uw beuken panelen op maat zoals u ze graag wilt hebben.
Wij gebruiken alleen FSC gecertificeerd hout voor onze panelen: duurzaam gekweekt en milieuvriendelijk verwerkt.

Online kunt u direct Slavonisch eiken bij ons bestellen. Eiken is verkrijgbaar in drie kwaliteiten en meerdere diktes. Standaard zijn de panelen allemaal geschuurd met een korrel 80 of 100. Wilt u kant en klare (behandelde) panelen bestellen, neem dan contact met ons op. Ze worden dan nog een keer fijn geschuurd en wij brengen rondom zogenaamde vellingkanten aan. Om de panelen als bijvoorbeeld barblad te kunnen gebruiken moeten ze nog behandeld worden met een goede (transparante) lak of houtolie. Vanzelfsprekend kunt u dat zelf doen, maar wij kunnen dat eventueel ook voor u verzorgen.

Panelen leveren wij in een vingerlasuitvoering en in doorgaande lamellen. De beschikbare diktes zijn 20, 30 en 40 mm. Bel of mail ons even indien u dikkere panelen of panelen met tussenliggende diktes nodig heeft. Wist u dat u bij QATRINA ook schitterende kopshout panelen kunt bestellen in liefst 6 centimeter dik ? Deze zijn leverbaar in eiken-, in essen- en in beukenhout.

Schitterend massief beukenhout van QATRINA

Op kleur en structuur voor u uitgezocht door onze vaste leveranciers, zodat u uitsluitend de allermooiste kwaliteit in huis krijgt. Ons massief beuken staat voor topkwaliteit voor een betaalbare prijs !

 

 

 

beuken panelen op maat

Kopshout beuken

Kijk ook eens bij onze voorraadpanelen 

Op onze website vindt u ook een grote voorraad massief houten panelen in diverse gangbare afmetingen en veelgevraagde diktes. Wilt u snel aan de slag kunnen, klik dan hier voor onze voorraad.

Bent u geïnteresseerd in onze beuken panelen op maat ?