barblad van kopshout

barblad van kopshout

Online verkrijgbaar in eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten: een schitterend barblad van kopshout !

Met de hand op maat voor u gemaakt voor een wel heel interessante prijs: een schitterend barblad van kopshout ! Een absolute aanwinst voor uw (nieuwe) keuken !
Online, via de website bestelt u bij ons kopshout opgebouwd uit Slavonisch eikenhout: op aanvraag is echter ook kopshout in een andere houtsoort mogelijk. Hiervoor gelieve even contact met ons op te nemen voor de verschillende mogelijkheden. Uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een op maat gemaakt barblad van kopshout.

Onze passie is maatwerk in massief hout. U vindt bij ons geen standaardbladen met vaste maten: bij ons wordt alles op maat gemaakt. Rond, vierkant, ovaal, ellips en rechthoekig kunt u gewoon in de webwinkel op de site bij ons bestellen. Afwijkende vormen zijn op aanvraag mogelijk. Zoekt u iets (heel) speciaals, bel of mail ons dan even uw wensen.

Voor onze kopshout eiken barbladen maken wij gebruik van de allerbeste eikensoort verkrijgbaar: Slavonisch eiken. Deze eikensoort staat bekend om haar karakteristieke mooie lichte kleur en is door de langzame groei ook nog eens keihard. Niet echt raar dus dat ons kopshout gretig aftrek vindt bij professionele afnemers zoals horecazaken en slagerijen. Kopshout is vrijwel onverslijtbaar: u heeft er gegarandeerd jarenlang heel veel plezier van. Door onze samenwerking met vaste producenten in oost Europa kunnen wij onze kopshoutproducten ook nog eens voor heel scherpe prijzen aanbieden.

Kopshout opgebouwd uit eikenhout, maar ook uit essenhout, beukenhout, acaciahout of kersenhout 

Wij vinden dat onze klanten wat te kiezen moeten hebben. Daarom leveren wij naast kopshout eiken ook kopshout in andere houtsoorten. Op aanvraag is daarom ook kopshout essen, kopshout beuken, kopshout acacia en kopshout kersen verkrijgbaar. Opgebouwd uit A-kwaliteit massief hout, FSC gecertificeerd en gegarandeerd duurzaam verwerkt tot een kwalitatief hoogstaand houtproduct.

Barbladen van kopshout, maar wij leveren nog veel meer in kopshout !

Niet alleen barbladen gemaakt van kopshout, nee: QATRINA levert nog veel meer dan dat ! Wat dacht u bijv. van een prachtig hakblok van kopshout, een snijplank van kopshout, een keukenblad van kopshout of een tafelblad van kopshout ? Wij maken het allemaal exact op maat in de vorm die u wenst ! Meer informatie ? Bel of mail ons dan even.

 

 

 

barblad van kopshout

Slavonisch eiken barblad van kopshout (transparant geolied)

U hoeft niet verder te zoeken, want QATRINA levert het allemaal op maat !

Doorgaande lamellen, kopshout of vingerlas: u vindt het allemaal bij QATRINA, en wij maken het ook nog eens tot op de millimeter nauwkeurig in iedere gewenste vorm voor u !

Met de allernieuwste computergestuurde apparatuur maken wij zelfs de meest ingewikkelde vormen voor u op maat. Het evt. uitfrezen van sparingen voor inbouwapparaten of het frezen van ronde hoeken zijn ook geen probleem.

Wilt u iets speciaals laten maken ? Dan zit u goed bij QATRINA. Stuur ons een schetsje of neem contact met ons op per telefoon. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Bent u geïnteresseerd in een barblad van kopshout ?