ahorn werkblad op maat

ahorn werkblad op maat

Een ahorn werkblad op maat voor u gemaakt door QATRINA 

Bij ons bestelt u het gewoon online: een prachtig ahorn werkblad op maat tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste afmeting en vorm. Sparingen voor spoelbak(ken), kraan en kooktoestel nodig ? Geen probleem: voor een geringe meerprijs maken wij ze er al meteen voor u in !

Een ahorn werkblad op maat in een afwijkende, fantasie vorm ? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij Qatrina: wij durven de uitdaging wel aan.

Naast massieve werkbladen in ahorn, leveren wij ook verschillende uitvoeringen in eikenhout en veel andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden. Wij leveren onze werkbladen in drie varianten: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.
Stuk voor stuk allemaal uit het allermooiste hout vervaardigd, en ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

Bel of mail ons gewoon even indien u meer informatie wenst. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

ahorn werkblad op maat

Ahorn werkblad op maat

 

Alles op maat gemaakt verkrijgbaar in verschillende houtsoorten

Uitgekeken op de standaard werkbladen, en op zoek naar iets speciaals ? Klik dan even hier voor onze andere verkrijgbare houtsoorten, of neem direct even contact met ons. Wij lopen graag de diverse mogelijkheden met u door.

Normaliter is massief hout in doorgaande lamellen het hele jaar door verkrijgbaar tot een maximale lengte van ongeveer vier meter.
Een (veel) langer massief houten werkblad uit een stuk kan wel, maar dan zijn we wel genoodzaakt om een andere variant dan doorgaande lamellen te kiezen: een werkblad in vingerlas of in kopshout behoort dan nog tot de mogelijkheden. Deze kunnen wij tot wel zeven met lang maken. Langer is in theorie wel mogelijk, maar is eenvoudigweg niet meer te transporteren.

Onze massief houten vingerlas werkbladen zijn gemaakt van korte stukjes hout, die met behulp van een las, de zogenaamde vingerlas, met elkaar worden verlijmd.
De kops werkbladen worden gemaakt van kleine aan elkaar verlijmde houten blokjes van circa 43×43 mm.

 

Bent u geïnteresseerd in een ahorn werkblad op maat ?