ahorn keukenblad op maat

ahorn werkblad op maat

Een ahorn keukenblad op maat van QATRINA 

Wij kunnen het voor u maken: een ahorn keukenblad op maat in de door u gewenste afmeting en vorm. Ook voor extra bewerkingen zoals sparingen voor spoelbak(ken), kraan en kooktoestel zit u bij ons goed, want die kunnen wij er al meteen in maken.

Bestel eenvoudig vanuit uw luie stoel een ahorn keukenblad op maat, zoals u het graag zou willen hebben. Ook afwijkende vormen zijn geen probleem voor ons: Bij QATRINA kan (bijna) alles !

Niet alleen ahorn keukenbladen, maar ook keukenbladen in andere houtsoorten zijn mogelijk: klik hier voor onze andere houtsoorten. U kunt bij ons uw keukenblad bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Wist u trouwens dat wij een van de weinigen zijn, die dit kopshout in Nederland en België kunnen leveren ?!

Wij leveren uitsluitend keukenbladen uit het allerbeste hout vervaardigd, en deze zijn ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

Voor meer informatie of advies kunt u gerust even contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar !

 

 

 

ahorn keukenblad op maat

Ahorn keukenblad op maat

 

Vol massieve bladen op maat, en leverbaar in verschillende houtsoorten

Bij nader inzien toch liever een keukenblad in een andere houtsoort ? Klik dan hier voor een overzicht.
Of neem direct even contact met ons op: u kunt ons bereiken per mail of telefoon.

Hout in doorgaande lamellen is over het algemeen leverbaar tot maximaal vier meter lang.
Voor een langer keukenblad zullen we een andere variant moeten kiezen: een keukenblad in vingerlas of een keukenblad in kopshout.

Vingerlas bladen zijn gemaakt van korte stukjes hout, en door middel van een (vinger)las, met elkaar verlijmd tot het uiteindelijke keukenblad.
Kops keukenbladen bestaan uit aan elkaar verlijmde houten blokjes van circa 43×43 mm.

Kopshout en vingerlas bladen kunt u bij ons bestellen tot maximaal zeven meter lang. Langer is technisch op zich wel mogelijk, maar dan zijn de bladen niet meer te vervoeren en te tillen.

 

Bent u geïnteresseerd in een ahorn keukenblad op maat ?