acaciahouten tabletten

acaciahouten tabletten

Prachtige acaciahouten tabletten op maat voor u gemaakt 

Massief acaciahouten tabletten nodig om uw eigen ontwerp te realiseren ? U bestelt ze bij QATRINA precies en tot op de millimeter nauwkeurig op maat: elke denkbare vorm kunnen wij voor u maken ! Extra grote tabletten zijn mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Tabletten gemaakt van schitterend massief Slavonisch eiken bestelt u bij ons heel eenvoudig zelf in de webwinkel. Andere houtsoorten zijn mogelijk buiten onze website om. Bent u dus op zoek naar bijvoorbeeld tabletten gemaakt van Amerikaans notenhout, essenhout, gestoomd beukenhout, kersenhout of acaciahout, bel of mail ons dan even uw wensen. U vindt het allemaal bij QATRINA en wij maken het op maat voor u.

Onze houten tabletten zijn leverbaar in meerdere houtkwaliteiten, afmetingen, diktes en vormen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website. Naast tabletten in doorgaande lamellen en in vingerlas kunnen wij u ook exclusieve tabletten gemaakt van kopshout aanbieden. Bijna niemand anders kan het leveren, maar bij QATRINA gewoon op maat verkrijgbaar ! Doorgaande lamellen en vingerlas is mogelijk in verschillende diktes tot en met 40 mm. dik. Kopshout leveren wij in liefst 60 mm. dik.

QATRINA is een van de weinigen die naast vol massief houten tabletten ook kant en klare houtproducten zoals aanrechtbladen, barbladen, bureaubladen en tafelbladen kan leveren. U bestelt het gewoon allemaal op maat en de nodige uitsparingen frezen wij er desgewenst al voor u uit. Laat u verrassen en neem contact met ons op.

Gecertificeerd kwaliteitshout, op structuur en kleurstelling uitgezocht voor een betaalbare prijs 

Voordelige massief houten tabletten op maat voor de handige klusser, maar ook al helemaal kant en klaar afgewerkt is mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld uw tabletten gaan gebruiken als werk- of bureaublad, dan kunt u ze door ons afgewerkt met een houtolie of lak bestellen. Zijn ze bedoeld om er uw eigen kast mee te maken, bestel ze dan nog onbehandeld en werk ze zelf verder af.

Wij kunnen onze houtproducten voor scherpe prijzen aanbieden, omdat wij samenwerken met meerdere voordelige producenten in het buitenland. Ouderwetse vaklui met verstand van zaken. Het door ons geleverde hout voldoet aan de strengste milieueisen en is FSC gecertificeerd. Een keurmerk voor gegarandeerd duurzaam geproduceerd en verwerkt massief hout.

U vindt het bij QATRINA: massief hout op maat in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten 

Wij leveren massief hout op maat in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten: een overzicht vindt u hier. U kunt bij ons terecht voor hout in doorgaande lamellen, in vingerlas en met de hand opgebouwd uit met elkaar verlijmde houten blokjes: het zgn. kopshout. Tabletten gemaakt van kopshout zijn mogelijk in eiken, beuken, essen, kersen en acacia. Bent u geïnteresseerd, bel ons even of stuur een mailtje.

 

 

 

acaciahouten tabletten

acaciahouten tabletten (werkblad met sparingen in vingerlasuitvoering )

Een snelle levering door onze eigen transportdienst: Amerikaans noten en Slavonisch eiken panelen uit voorraad

Tabletten op maat maken vergt uiteraard wat tijd. Kunt u hier niet op wachten en heeft u de beschikking over eigen houtbewerkingsapparatuur ? Neem dan eens een kijkje bij onze voorraad Amerikaans noten en Slavonisch eiken panelen. Heeft u wellicht alleen wat kleinere panelen nodig ? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij QATRINA. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze acaciahouten tabletten ?