acaciahouten tablet

acaciahouten tablet

Exact op maat bestellen bij QATRINA: een prachtig acaciahouten tablet

Naast massief eikenhout kunt u bij QATRINA ook terecht voor een op maat gemaakt acaciahouten tablet. U bestelt het zeer voordelig gewoon online !

Veel van onze klanten bestellen massief Slavonisch eiken tabletten, maar wij leveren daarnaast ook schitterende barbladen, werkbladen, keukenbladen en tafelbladen. In eikenhout, maar tevens in verschillende andere houtsoorten variërend van kersenhout, essenhout, beukenhout tot acaciahout. Onze overige leverbare houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag: neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier, per mail of per telefoon. Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur, dus ook niet alledaagse vormen zijn bij ons mogelijk.

QATRINA werkt samen met meerdere producenten in verschillende Europese landen: pure professionals, die nog weten hoe hout bewerkt moet worden. Wilt u bijvoorbeeld schuine randen aan uw paneel, afgeronde hoeken of moeten er bepaalde sparingen worden aangebracht ? Stuur ons een mailtje met uw wensen, want bij QATRINA kan het allemaal op maat voor u gemaakt worden ! Onze producenten werken met speciaal voor ons geselecteerd FSC gekeurd massief hout. U krijgt gegarandeerd alleen het allerbeste.

Bij ons is de klant nog koning: u bepaalt zelf de mate van afwerking van uw tablet. Wij leveren onze tabletten helemaal kant en klaar, maar ook nog onbehandeld: handig als u er zelf nog mee aan de slag wilt. Wij schuren de tabletten dan al wel met een korrel 80, maar de hoeken zijn nog scherp. Zo kunt u alles zelf nog passend maken. U wilt het tablet gebruiken om bijv. als werk- of keukenblad te dienen ? Dan kunt u het ook al helemaal kant en klaar om te monteren bestellen. Het wordt dan door ons met een professionele houtolie of lak voor u behandeld.

Doorgaande lamellen, een uitvoering in kopshout en in vingerlas: wij leveren het allemaal op maat

Wij vinden een ruime keuze belangrijk: daarom leveren wij ons massief hout in zoveel mogelijk uitvoeringen in meerdere veelgevraagde diktes. Acaciahouten tabletten leveren wij samengesteld uit met elkaar verlijmde lamellen en tevens in een vingerlasverbinding.

Zeldzaam en vrijwel nergens anders te krijgen, maar bij ons op maat te bestellen: exclusieve tabletten opgebouwd uit kopshout. Via de website kunt u zelf kopshout opgebouwd uit Slavonisch eikenhout bestellen, buiten de website om leveren wij ook nog kopshout in beukenhout, essenhout en in acaciahout.

 

 

 

acaciahouten tablet

acaciahouten tablet (naturel geolied, vingerlas)

Geen tijd om op maatwerk te wachten ? Neem dan eens een kijkje bij onze categorie voorraadpanelen !

Ze staan voor u klaar in ons magazijn: prachtige eikenhouten en notenhouten panelen in verschillende standaardmaten, houtkwaliteiten en courante diktes. Niet gevonden wat u zoekt ? U kunt bij ons ook nog terecht voor restantpanelen: bel of mail ons hiervoor even. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een acaciahouten tablet ?