acaciahouten panelen op maat

acaciahouten panelen op maat

Supervoordelig bestellen bij QATRINA: acaciahouten panelen op maat voor u gemaakt

QATRINA levert massief hout op maat in eiken, maar ook acaciahouten panelen op maat. U bestelt ze heel eenvoudig online !

Het merendeel van de door ons geleverde producten bestaat uit massief eiken panelen, maar ook voor maatwerk in werkbladen, keukenbladen en tafelbladen kunt bij ons terecht. Niet alleen in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. Zo leveren wij naast eiken ook kersen-, beuken-, essen- en acacia op maat.
Andere houtsoorten leveren wij buiten onze website om: neem hiervoor dus even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per telefoon en per mail. Nagenoeg elke vorm kunnen wij voor u maken, want wij beschikken over computergestuurde cnc-freesapparatuur.

Onze (vaste) producenten zijn verdeeld over verschillende landen binnen Europa: stuk voor stuk specialisten in het op maat maken van tafelbladen, werkbladen en keukenbladen. De eventueel benodigde sparingen voor keukenapparatuur worden hierbij precies op maat uitgefreesd. Ook niet alledaagse afwijkende vormen zijn mogelijk. Bel of mail ons dus gerust even wanneer u een vrijblijvende offerte zou willen ontvangen. QATRINA levert alleen FSC gekeurd hout. Een waarborg voor een verantwoord geproduceerd houtproduct.

Bij QATRINA bepaalt u het allemaal zelf: u kunt uw panelen kant en klaar bij ons bestellen, maar ook als halffabricaat. Wilt u zelf nog met de panelen aan de slag ? Dan bestelt u het beste onbehandeld. De panelen zijn dan al wel geschuurd met een wat grovere korrel en hebben nog exact (scherpe) haakse hoeken en randen. Wilt u de panelen gaan gebruiken als keuken-, bar- of werkblad ? Bestel ze dan al (machinaal) door ons behandeld met een houtolie of lak.

Drie verschillende varianten zijn mogelijk: wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in een kops uitvoering

Massief acacia: ook wel het nieuwe teak genoemd. Bekend om de schitterende houtstructuur en warme kleurstelling. Acaciahout bestelt u bij QATRINA in verschillende courante diktes opgebouwd uit aan elkaar gelijmde massieve lamellen of in een oersterke vingerlasuitvoering.

Als een van de (heel) weinige leveranciers kunt u bij ons ook exclusieve houten panelen gemaakt van kopshout bestellen. Online in de webwinkel vindt u bij ons kopshout gemaakt van Slavonisch eiken, op aanvraag is ook kops beuken, kops essen en kops acacia mogelijk.

 

 

 

acaciahouten panelen op maat

acaciahouten keukenblad (naturel geolied)

Bent u een klusser met haast ? Kijk dan snel bij onze noten en eiken panelen op voorraad in ons magazijn

Verkrijgbaar in notenhout en eikenhout in verschillende kwaliteiten en afmetingen: onze voorraadpanelen. Hiermee kunt u wel heel erg snel aan de slag, want onze bezorgdienst brengt ze vrijwel direct na bestelling bij u thuis !  Op zoek naar (kleinere) restantpanelen ? Neem dan contact met ons op voor de actuele stand van zaken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze acaciahouten panelen op maat ?