acaciahouten paneel

acaciahouten paneel

Een fraai acaciahouten paneel op maat ? Bestel het gemakkelijk bij QATRINA !

Een vol massief en op maat voor u gemaakt acaciahouten paneel nodig ? Geen probleem bij QATRINA, want wij maken het tot op de millimeter nauwkeurig voor u.
Door onze samenwerking met voordelige producenten in het buitenland kunnen wij ons acaciahout voor zeer concurrerende prijzen inkopen. Daar profiteert u als klant weer van !
Wij leveren uitsluitend duurzaam geproduceerde panelen: Al het door ons gebruikte hout is FSC gekeurd

Schitterend massief gestoomd acaciahout is sowieso het hele jaar door te bestellen in kopshout, maar doorgaans ook in vingerlas en in doorgaande lamel.
Alles voor u op maat gemaakt. Ook de meest moeilijke vormen zijn geen probleem, want onze producenten werken allemaal met de nieuwste computergestuurde bewerkingsmachines.

Bij QATRINA bestelt u heel gemakkelijk online zelf massief houten panelen van Slavonisch eiken: een mooie lichte en tevens zeer harde eikensoort. Op aanvraag zijn houten panelen in andere houtsoorten mogelijk.
Kijk hier en neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij leveren alleen vol massief hout: fineer producten vindt u niet bij ons.

Exclusief kops acaciahout is standaard met een dikte van 60 mm. leverbaar, maar dikker kan ook: wij kunnen kopshout panelen leveren tot en met maximaal 120 mm. dik. Een vol massief acaciahouten paneel op maat bestelt u dus eenvoudig en voordelig bij QATRINA !

 

 

 

acaciahouten paneel

Kopshout gestoomd acacia

 

Wij zagen niet op maat: wij maken op maat 

QATRINA doet het anders dan de meeste aanbieders: wij maken houten panelen op maat: wij verzagen geen (standaard)panelen. U bestelt bij ons gewoon wat u nodig heeft, en wij zorgen voor de rest.
Panelen op maat maken kost natuurlijk wat tijd: wij hanteren een levertijd voor onbehandelde panelen van ongeveer 3 weken. Houd u voor behandelde panelen, of panelen met een bewerking rekening met een weekje extra.

Onze Slavonisch eikenhouten panelen bestelt u eenvoudig direct online in onze webwinkel. Panelen in andere houtsoorten dan eiken zijn bij ons te bestellen op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze website: klik hier. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een acaciahouten paneel ?