acaciahout

acaciahout

Schitterend mooi acaciahout bestelt u gewoon voordelig bij QATRINA

Voor prachtig massief acaciahout exact op maat voor u gemaakt moet u bij QATRINA zijn. Gebruik het om uw eigen kast of tv meubel te maken: met massief hout kan het allemaal ! Wij leveren exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig in iedere vorm die u voor ogen heeft, dus stuur ons gerust even een mailtje met uw wensen. Bellen kan natuurlijk ook: wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

U bestelt in onze online webshop eenvoudig zelf uw Slavonisch eiken op maat, maar naast eikenhout kunnen wij nog veel meer andere houtsoorten leveren, zoals essenhout, beukenhout, acaciahout, kersenhout en notenhout. Alles op maat in de vorm die u nodig heeft. Heeft u heel speciale wensen, bel of mail ons dan even.

Wij streven naar een ruime keuze voor onze klanten: ons hout is daarom verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, kwaliteiten, afmetingen, diktes en in elke gewenste vorm. Kijk gerust even op de site voor meer specifieke informatie.
Naast vol massief hout in doorgaande lamellen kunt u bij ons ook terecht voor hout in een vingerlasverbinding en gemaakt van kopshout met een dikte van 60 millimeter. Uiteraard ook weer op maat verkrijgbaar in iedere denkbare vorm.
Ons hout in doorgaande lamellen en vingerlas leveren wij in meerdere courante diktes: u kunt bij ons massief hout bestellen tot en met 40 millimeter dik.

Niet alleen losse massief houten meubelpanelen zijn mogelijk: wij maken ook kant en klare producten zoals barbladen, bureaubladen, werkbladen en tafelbladen. Van (extra) groot tot heel klein: bij QATRINA kan het allemaal !

De beste kwaliteit, op maat voor u gemaakt en door onze koeriersdienst tegen kostprijs bij u thuisbezorgd

Verder zoeken hoeft niet: voor voordelige houtproducten bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Niet alleen voor mensen met twee rechterhanden, maar ook als u er verder geen omkijken naar wilt hebben. Wilt u het hout bijv. gaan gebruiken als bar- of keukenblad, dan kunt u het al gebruiksklaar bij ons bestellen. Wij behandelen het dan al met een (transparante) twee componenten lak of een professionele houtolie in kleur of transparant.

De allerbeste kwaliteit voor zeer scherpe prijzen, want wij werken samen met verschillende houtproducenten verspreidt over meerdere Europese landen. Ons hout voldoet aan zeer strenge milieueisen en is stuk voor stuk FSC gecertificeerd. Bij QATRINA is alleen het allerbeste goed genoeg.

Massief Slavonisch eiken, maar ook veel andere houtsoorten in verschillende uitvoeringen, waaronder ook kopshout

QATRINA staat voor maatwerk in eikenhout, maar ook in veel meer andere houtsoorten: kijk op onze website voor de vele mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor doorgaande lamellen, vingerlas en nog volledig met de hand gemaakt uit vierkante houten blokjes: exclusief kopshout op maat verkrijgbaar in eiken, acacia, gestoomd beuken, essen en kersen. Voor meer informatie gelieve even contact met ons op te nemen.

 

 

 

acaciahout

acaciahout (acacia keukenblad in vingerlasuitvoering, transparant geolied)

Houten panelen direct uit voorraad leverbaar: u vindt ze bij QATRINA 

Houten panelen in standaardmaten en in meerdere houtsoorten: wij hebben ze op voorraad voor onze klanten. Klik snel hier of stuur ons een mailtje, want de voorraad wijzigt dagelijks. Bent u op zoek naar kleinere (rest)stukken ? Bel of mail ons dan even.

 

Bent u geïnteresseerd in ons acaciahout ?