acacia werkblad op maat

acacia werkblad op maat

Een acacia werkblad op maat van QATRINA   

Sfeer- en stijlvol, dat is een acacia werkblad op maat. Een absolute verrijking van uw keuken !

Bestel uw werkblad al helemaal kant en klaar, en laat ons alvast de sparingen voor kraan, spoelbak(ken) en kooktoestel er in frezen ! Zo hoeft u alleen nog het blad te (laten) plaatsen en de apparatuur aan te sluiten.

Gemakkelijk online een acacia werkblad in de vorm en afmeting die u zoekt bestellen ? Dan bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !

Niet alleen werkbladen van acaciahout, maar ook werkbladen in andere houtsoorten kunt u eenvoudig online bij ons bestellen. Klik hier voor de overige leverbare houtsoorten. Wij leveren de bladen in drie verschillende uitvoeringen. U kunt bij ons kiezen uit een werkblad in doorgaande lamel, in vingerlas of in kopshout uitvoering. Wij zijn trouwens zo’n beetje de enige die kopshout kunnen leveren !

Uitsluitend de beste houtkwaliteit, en allemaal FSC gekeurd. Dat is de garantie voor een hoogwaardig eindproduct van QATRINA. Neem voor meer informatie gewoon even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

 

 

 

acacia werkblad op maat

Acacia werkblad op maat

 

QATRINA levert op maat en in verschillende houtsoorten

Veel van onze werkbladen worden besteld in massief Slavonisch eiken en in massief Amerikaans noten. Maar acacia, ook wel het nieuwe teak genoemd, is duidelijk met een inhaalslag bezig.

Ook voor foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kunt u gewoon bij ons terecht. Zoekt u echter iets speciaals: kijk dan ook eens bij onze overige houtsoorten, of neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over het algemeen zijn de meeste houtsoorten in doorgaande lamel uitvoering leverbaar tot een lengte van maximaal vier meter. Langer dan 4 meter kan wel, maar helaas niet in een doorgaande lamel uitvoering. Een keuze uit een vingerlas werkblad of uit een kopshout werkblad is dan onvermijdelijk.

Een vingerlas of kopshout werkblad kunnen wij eventueel leveren tot een lengte van zeven meter. Langer is technisch op zich wel mogelijk, maar is nauwelijks nog te transporteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia werkblad op maat ?