acacia kopshout

acacia kopshout

Exact op maat verkrijgbaar bij QATRINA: acacia kopshout in iedere denkbare vorm en afmeting 

Op maat voor u gemaakt in elke denkbare vorm en in elke gewenste afmeting: exclusief acacia kopshout.
In onze online webwinkel kunt u eiken kopshout bestellen, buiten de site om zijn op aanvraag nog veel meer houtsoorten leverbaar: wij leveren onder meer oersterk beuken kopshout, acacia kopshout, kersen kopshout en essen kopshout. Niemand anders in Nederland en in België kan kopshout in zoveel verschillende houtsoorten leveren !

Hout in een kops uitvoering is uniek: vrijwel onverslijtbaar en daarnaast ook nog eens prachtig om te zien. Als u iets zoekt dat tegen een stootje kan of dat u van plan bent om intensief te gaan gebruiken, dan is kopshout wat u zoekt !
Wij gebruiken kopshout onder andere voor het maken van keukenbladen, barbladen, toonbanken, werkbladen en tafelbladen. Voor de horeca, maar ook veel voor particulier gebruik. De mogelijkheden zijn enorm: zo maken wij er ook regelmatig hakblokken of snijplanken van.

QATRINA: maatwerk voor interessante prijzen ! 

Door onze lange samenwerking met vaste leveranciers kunnen wij de kopshoutproducten voor een interessante prijs aan onze klanten aanbieden. Onze leveranciers hebben veel geïnvesteerd in een hoogwaardig machinepark waarmee de houtproducten exact op maat en tot op de millimeter nauwkeurig in iedere gewenste vorm gemaakt kunnen worden. Niet alleen de veelgevraagde vormen zoals vierkant, rond, ovaal of rechthoekig, maar ook heel aparte, zelfbedachte vormen zijn geen probleem. Heeft u een speciale wens, laat het ons weten en neem vandaag nog contact met ons op.

Het vervaardigen van kopshout is puur handwerk. Onze producten worden hierbij opgebouwd uit zes centimeter dikke massief FSC gecertificeerd houten blokjes. Kopshout dunner dan zes centimeter kunnen wij u helaas niet aanbieden: een dunnere constructie wordt te kwetsbaar en kan gaan breken. Via de website leveren wij dan ook niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Groter is uitsluitend mogelijk op aanvraag, want dit moet met speciaal transport vervoerd worden. Bel of mail ons in dat geval even voor de mogelijkheden.

 

 

 

acacia kopshout

 

Bij QATRINA zit u goed voor massief kwaliteitshout op maat voor u gemaakt !

Voor maatwerk in massief kwaliteitshout bent u bij ons aan het juiste adres. U bestelt gewoon wat u nodig heeft en Team QATRINA regelt de rest. Op maat zagen ? Daar doen wij niet aan. Uw bestelling wordt bij ons helemaal op maat voor u gemaakt. Zonder rare extra kosten.

U kunt uw bestelling(en) eventueel zelf ophalen bij ons magazijn in Hengelo (Ov.). Vanzelfsprekend zijn hier geen kosten aan verbonden. Geen zin of tijd om naar Hengelo te rijden ? Wij beschikken over een eigen transportdienst die uw bestelling(en) tegen kostprijs bij u thuis aflevert. Gemakkelijker kunnen we u het niet maken.

Bent u geïnteresseerd in ons acacia kopshout ?