acacia keukenblad

acacia werkblad op maat

Een prachtig acacia keukenblad, helemaal op maat gemaakt door QATRINA   

Op zoek naar een acacia keukenblad ? Welkom bij QATRINA: wij maken (onder andere) keukenbladen op maat !
Wij leveren uw keukenblad eventueel al helemaal klaar om geplaatst te worden: de diverse sparingen voor spoelbak(ken), kraan en kooktoestel kunnen wij er namelijk ook al voor u in maken.

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig online een acacia keukenblad in de vorm en afmeting die u zoekt.

Niet alleen acacia keukenbladen, maar ook bladen in andere houtsoorten zijn bij ons op maat te bestellen. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten. De massief houten keukenbladen leveren wij in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout.

Uitsluitend de beste houtkwaliteit, en natuurlijk allemaal FSC gekeurd. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op onze website, of neem even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

 

 

acacia keukenblad

Acacia keukenblad

 

QATRINA levert keukenbladen in verschillende houtsoorten

Het merendeel van de door ons geleverde keukenbladen wordt vervaardigd uit massief eiken en uit massief Amerikaans noten, maar wij leveren ze dus ook in andere houtsoorten . Kunt u wel wat hulp of advies gebruiken ? Schroom dan niet even contact met ons op te nemen per mail of telefoon.

Uiteraard zijn wij per verschillende houtsoort gebonden aan maximaal leverbare lengtes: massief eiken en Amerikaans noten is in de doorgaande lamel variant normaal gesproken leverbaar tot een maximale lengte van ongeveer vier meter. Een keukenblad dat langer moet worden dan vier meter kan natuurlijk wel, maar dan niet in doorgaande lamel. We zullen dan moeten kiezen uit een vingerlas keukenblad of een kopshout keukenblad.

Vingerlas en kopshout keukenbladen zijn ‘gewoon’ leverbaar in de lengte die u wilt: een lengte tot ca. zeven meter is helemaal geen probleem voor ons. Langer op zich ook niet, maar dan is het blad nauwelijks nog te vervoeren.

 

Bent u geïnteresseerd in een acacia keukenblad ?