aanrechtblad van vierkante houten blokjes

aanrechtblad van vierkante houten blokjes

Een aanrechtblad van vierkante houten blokjes ? Bestel het gewoon op maat bij QATRINA !  

Zeer exclusief en daardoor nauwelijks te krijgen: een prachtig aanrechtblad van vierkante houten blokjes. Wij maken het op maat van schitterend Slavonisch eiken. Op aanvraag eventueel ook leverbaar in een andere houtsoort. Bijna iedere denkbare vorm is mogelijk, dus heeft u een heel uitzonderlijk idee dat u wilt (laten) realiseren ? Neem dan contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Een jarenlange samenwerking werpt zijn vruchten af, want naast het leveren van een constante hoge kwaliteit kunnen wij ons kops hierdoor ook zeer voordelig inkopen: hier profiteren onze klanten dus weer van.

Bijna niemand kan het leveren: prachtig massief kopshout, op maat voor u gemaakt. Verder zoeken levert dus helaas niet veel op.

Teveel keus werkt vaak averechts. Wij hebben derhalve besloten online uitsluitend kopshout gemaakt van Slavonisch eiken aan te bieden. Liever wat anders dan eiken ? Geen probleem: een aanrechtblad van vierkante houten blokjes in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Een overzicht van onze andere houtsoorten vindt u hier. Meer informatie ? Neem contact met ons op.

Een waar monnikenwerk, want een kops aanrechtblad wordt nog helemaal volgens eeuwenoude traditie opgebouwd uit aan elkaar verlijmde vierkante blokjes hout. Wij leveren online kops eiken in 60 mm. dik, maar zoals al aangegeven zijn dikkere bladen, of bladen in andere houtsoorten mogelijk op aanvraag. Kops is te bestellen t/m 120 mm. dik.. Vanzelfsprekend alleen in de allerbeste kwaliteit, duurzaam geproduceerd en gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

aanrechtblad van vierkante houten blokjes

Aanrechtblad van vierkante houten blokjes: 60 mm. dik eiken, afgewerkt in Rubio Monocoat houtolie

 

Fraai Slavonisch eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten zijn mogelijk

Om een sterke constructie te verkrijgen, is ons kops niet dunner dan in 60 millimeter leverbaar. Bij een dunner blad worden de lijmnaden niet sterk genoeg, waardoor de kans groot is dat het aanrechtblad breekt. Door een minimale dikte van 60 millimeter worden de bladen echter wel al gauw heel zwaar. U kunt bij ons daarom online niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter bestellen. Langere lengtes en bredere bladen zijn alleen op aanvraag mogelijk. Onze contactgegevens vindt u hier 

 

Bent u geïnteresseerd in een aanrechtblad van vierkante houten blokjes ?