aanrechtblad van houten blokjes

Een aanrechtblad van houten blokjes ? Wij maken het op maat voor u ! 

Prachtig, maar bijna nergens te vinden: een aanrechtblad van houten blokjes. Bij QATRINA bent u aan het juiste adres, want wij maken het op maat voor u van mooi Slavonisch eiken of op aanvraag in een andere houtsoort. Onze producenten werken met supermoderne machines waarmee bijna elke vorm gemaakt kan worden. Neem dus contact met ons op indien u speciale wensen hebt.

Door een jarenlange samenwerking met voordelige producenten in Oost Europa zijn wij in staat de allerbeste kwaliteit tegen zeer redelijke prijzen aan te bieden. De zeldzame andere aanbieders kunnen doorgaans alleen kops fineer leveren. Bij ons krijgt u ‘echt’ kopshout: vol massief dus.

Omdat teveel keuze vaak averechts werkt hebben wij besloten via onze online website alleen kops eiken aan te bieden. Een fraai aanrechtblad van houten blokjes in een andere houtsoort is echter wel degelijk mogelijk op aanvraag. De verschillende mogelijkheden hebben wij op onze website voor u op een rijtje gezet: klik hier. Behoefte aan meer informatie ? Neem dan contact met ons op.

Aanrechtbladen van kopshout worden nog op traditionele wijze gemaakt door de houten blokjes stuk voor stuk met de hand aan elkaar te verlijmen. Een echt monnikenwerk, maar u zult versteld staan van het prachtige resultaat !

Via de webwinkel leveren wij 60 mm. dik kopshout in eiken, maar zoals hierboven aangegeven is een dikker aanrechtblad, of een aanrechtblad in een andere houtsoort ook mogelijk op aanvraag. Wij leveren tot maximaal 120 mm. dik.. Gegarandeerd de beste kwaliteit, duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

aanrechtblad van houten blokjes

Aanrechtblad van houten blokjes: 60 mm. dik eiken, afgewerkt in Rubio Monocoat houtolie

 

Een aanrechtblad van fraai Slavonisch eiken, maar ook in een andere houtsoort te bestellen

Om een deugdelijke constructie te garanderen, leveren wij ons kopshout niet dunner dan 60 mm. De lijmnaden worden anders niet sterk genoeg, waardoor de kans bestaat dat het blad breekt. Door de minimale leverdikte van 60 mm. worden de bladen al gauw erg zwaar: wij leveren daarom online niet langer dan  2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter.

U heeft langer, breder of dikker nodig ? Geen probleem, want dit is zeker mogelijk, maar alleen op aanvraag. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een aanrechtblad van houten blokjes ?